onsdag den 8. februar 2012

Sunde Spinat Brunch pandekager.

Pandekagedej af spelt mel, soya mælk, et enkelt æg og lidt salt.

Mængde efter smag: Vredet hakket spinat. Finthakket fetaost, et drys chili og et drys oregano.
Et skvæt olie i dejen gør, at man ikke behøver at putte andet olie på panden, end de første dråber.

Servering: Med tomatsalat eller tomatpesto og urtete på denne årstid. Til sommer vil et glas koldt hvidvin passe fint til.

Variationer: Fetaost kan byttes med reven pizzaost.

Pandekager generelt får lidt mere tyngde, hvis der puttes rugmel i dejen - og en anden, markant smag med lidt boghvedemel, lidt hirse mel eller rismel.
Man kan sagtens undlade æg, hvis man er vegeaner.
Har man har en sjat øl, kan det bruges som væske i stedet for soya mælken. Vand kan også bruges.

Ingen kommentarer: